Här är en liten lista på länkar för dig som är sugen på att lära dig mer om latex. Om du saknar en länk som du önskar att andra kunde få del av så är kommentarsfunktionen för det här inlägget öppet. Sharing is caring.

Det finns två facebookgrupper som är hantverksinriktade, har bra stämning och pretty safe for work. Sök på Latex DIY – Public och ”Making clothes with latex and rubber” för att hitta dem (eller klicka på länkarna).  Missa inte att kolla under ”files”, för där laddar fantastiska människor från gruppen upp mönster. Stämningen i båda grupperna är god och både nybörjare och proffs laddar upp bilder på sina skapelser.

Alla som läser det här är säkert bekanta med Darksides latexforum Latex Lovers, men det är inte lika säkert att ni hänger i FetLifes grupp ”Making latex clothing”. Den har ca 6000 medlemmar och över 1000 trådar om allt från olika märken på vulk till show-offtrådar för den som vill visa upp sitt hantverk eller titta på andras.

En inspirerande och mysig kaffeläsning är annars det här bildrika blogginlägget från en av LatexRepairs kurser, och har du en hel kanna med kaffe tid på dig kan du botanisera i den här något stökiga skattkammaren.

Om du känner för att dreggla över kreativa mönster så besökt Catasta Charismas sida  vill du få upp inspirerande (ofta halvfärdig! :D) latex i ditt Facebook-flöde så hittar du dem här.

…och avslutningsvis: www.makinglatexcloting.com som redan har nämnts flera gånger i den här bloggen.

Trevlig läsning! <3

 

Författare Vulkverkstan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *